Puklu

21.05.2010 - 9:58 / mummo.


Kategoria: Luokittelematon.19 vastausta - “Puklu”

 1. Suvi Kirjoittaa:

  Iyyyh!! :’D Onneks en oo kertaakaan ollu näkemässä kun omat kissat rykii karvapalloja pihalle XD (Toi lankakerä oli kyl jo ihan huippu… :’D HOH!)

 2. sukkis Kirjoittaa:

  Melkoinen jatkumo… Kissat kyllä rykäisee välillä vaikka mitä suustaan 🙂

 3. sippe Kirjoittaa:

  😀
  näin kahden kissan palvelijana voin vaan sanoo et toimii 😀
  reps 🙂

 4. Nunt Kirjoittaa:

  Aamen 😀

 5. gunt Kirjoittaa:

  Hahah eikös kissa jossakin stripissä syönyt lankakerän? : D

 6. vilges Kirjoittaa:

  strippi kissa_saalistaa.jpg http://mummo.sarjakuvablogit.com/2009/07/13/saalistus/ 🙂

 7. jokurandom Kirjoittaa:

  gunt, niin söikin :’D Nyt se yski sen pois ;D

 8. SUURI unelmoija Kirjoittaa:

  cute<3 varsinki toi kolmas kuva <3<3<3<3<3

 9. sea Kirjoittaa:

  Tää on melkein kun meillä. Eilen kissa oksensi matolle, kun rupesin siivoomaan se oli oksentamassa uudelleen, matolle. Nappasin kissan äkkiä syliin ja kirjaimellisesti heitin sen paljaalle lattialla samalla kun oksennus jo lenti pihalle. Tuli nätti oksulento, mutta eipä ollut matolla!

 10. V Kirjoittaa:

  ..toissapäivänä kissan “juokse&oksenna” -sotkujen siivoamisen jäljiltä <3 <3 <3

 11. Aada Kirjoittaa:

  Aivan ihana tää kissakii! Näkee kyllä mummojen seurana kissoja tosi usein, etenkii tällästen “karjalaistyylisten” mummojen, ja jotka on eläny eläinten keskellä. Miun mummilla oli kanssa kissa. Mummi oli eläinihmisiä, eikä se syöny kanankoipiakaa ku ekaa kertaa joskus vanhuuvenpäivinään, olisko jotai 70-80 vuoden välillä, koska ei ollu vaa pystyny enne syömään ku niillä oli ittellä ollu aina eläimiä kanoista lähtien.

  Myöhemmi sillä sitte oli kissa, joka lopulta piti lopettaa koska se alko inhottavaks ja mummilla oli aina raajat verillä. Mut se säilytti Pimun tuhkia vielä kuolemaasa asti. Piki oli sen seurana yli 10 vuotta, ja vielä mummin kuoltua poika porskutti edelleen, mut varmaan ikävöi jo nii paljo mummia et oli parempi sit lopulta päästää se paremmille maille, oliha se jo vanha herra ja virtsakivet yllätti.
  Mut Piki oli kyllä mummiin tosi kiintyny, ja se söi mummilta jotai yskänpastillejakii suoraan suusta 😀
  Mummi oli myös siitä mielenkiintonen, et miten eläimet suhtautu siihen: meijän kissoista se kolli, joka ei mene kenenkää muun syliin ku miun tai joskus harvoin äitin tai miun siskojen, mut joka on kuitenkii päättäny olevasa miun kissa, se viihty mummin sylissä. Tädin kissa, joka käy käsiin kiinni, sekii meni mummin syliin eikä satuttanu sitä kynnelläkää! o.O Ja meijän edesmenny kissakolli kanssa nukku AINA mummin sylissä ku se oli meillä.

  Mutta joo. Meillä noita kissoja vaeltaa kolmin kappalein täällä, ja saapi kyllä olla aina sillon tällön keräämässä oksennuksia pois… tai no, iskä tai äiti ne yleensä kerää, nimittäin oksennan ite jos meen keräämää kissan ykää :’D

  Mutta näin, Mummoa edelleen innolla seuraten!
  ~Aada

 12. Rainbowboy Kirjoittaa:

  :–D Nojohan oli.
  Ei se kyl yhtään tuntunu laihtuvan kun rykäs tuon lankakerän pois. : D

 13. einna Kirjoittaa:

  Toi on niin totta! Ensin vedetään kauheet oksut matolle ja sit ruvetaan peseytymään itsetyytyväisen näköisenä samalla kun omistaja luuttuaa kämpän valkoisinta mattoa. <3 Ah, kissanomistamisen onnea.

 14. Minorea Kirjoittaa:

  Tuo itse oksennus kuva on kyllä täysin upea, pakko myöntää. Kissaparka.

 15. Happy Kirjoittaa:

  Anni, sulla taitaa itelä olla kissa ku saat noi kissat nii luonteenomaisiksi. Mulla oli aikanaan ku asuin siskon kans nii kissa, ensimmäinen lemmikki, ku kotona ei me saatu pitää eläimiä. Se oli pitkään vailla nimeä, ku ei keksitty hyvää, mutta se oli aivan musta ja kaulan alla valkonen läkki. Monesti todettiin, että sillä oli papin liperit kaulassa, ja lopulta me kutsuttiinki sitä pastoriks 🙂

 16. Nines Kirjoittaa:

  Hei, oon aivan ihastunut tähän sarjakuvaan ja varsinkin tuohon kissimirriin. Oiskohan mahdollista saada lupa käyttää tätä strippiä t-paidan painamiseen? Ihan vaan ommaan käyttöön tulis kyseinen paita.

 17. Oona Kirjoittaa:

  Siis tää oli niin pirun hyvä, repesin käkättään täysiä. Voisin vaikka kehystää tän :’-)

 18. Jimin poppoo » Oksennuksia siellä, toisinaan täällä Kirjoittaa:

  […] Taitaa nämä kuumat kelitkin tehdä sitä, että vähän puklututtaa. Tähän tyyliin. […]

 19. Sini Kirjoittaa:

  Voi että on suloinen, pakostikki laitto hymyilyttään :)<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Piironginlaatikko

Mummo arvostaa

Kyttääjät

Realistisempi kyttääjälaskuri
alkaen 18.6.2010

wordpress stats plugin