Mummo ostoksilla

8.02.2010 - 14:36 / mummo.


Kategoria: Luokittelematon.13 vastausta - “Mummo ostoksilla”

 1. Anu78 Kirjoittaa:

  Nykyään ei kelepaa enää kuin muovikortti. Ja sekin pitää olla jonkin tietyn pankin kortti ennen kuin kelepaa ja toimii. On se kumma kun ei vanhan aikanen raha ennee kelepoo!

 2. H Kirjoittaa:

  Joo, tää on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ärsyttävää! Yhesti mun kaverille alettiin valittaa, kun se maksoi bussimatkan (n. 2,70e) 2 euron kolikolla ja pikkuhiluilla. Ei kuulemma KELPAA mitkään pikkuhilut kun ei oo mikään pankki! HAH. Niillä kuskeilla on semmonen helevetinmoinen rahaolkalaukku täynnä rahaa ja ei kelpaa sinne esim, 5,10,20 sentin kolikot. Kummaa hommaa nykyaika. Ei raha kelepaa! 🙂

  Ainiin, hieno merkintä, mummo rulaa. 😀

 3. Anonymous Kirjoittaa:

  “Joo, tää on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ärsyttävää! Yhesti mun kaverille alettiin valittaa, kun se maksoi bussimatkan (n. 2,70e) 2 euron kolikolla ja pikkuhiluilla. Ei kuulemma KELPAA mitkään pikkuhilut kun ei oo mikään pankki! HAH. Niillä kuskeilla on semmonen helevetinmoinen rahaolkalaukku täynnä rahaa ja ei kelpaa sinne esim, 5,10,20 sentin kolikot. Kummaa hommaa nykyaika. Ei raha kelepaa! :)”

  Heh, tuli tästä mieleen, että kerran maksoin itse linkkimatkan viiden sentin kolikoilla. Juuri tuon 2.70. Kyllä kuski otti rahat vastaan, vaikka vähän vihaisesti mulkoilikin…

 4. Valma-mamma Kirjoittaa:

  Mummot. Nuo ääripäiden ilmentymät. 😀

 5. Waldorf Kirjoittaa:

  Mummot, nuo Suomen venäläisturistit. Massia on, mutta mitään ei käytettäisi.

 6. TyyssAnanas Kirjoittaa:

  Voi elämä, nauroin taas leukaluut sijoiltaan, ei lääkärissä ravaaminen ole enää kohta pelkkä vitsi.

  Mistä ihmeestä näitä juttuja sikiää?

 7. Jakke Kirjoittaa:

  Maksoin kerran 25 markan bussimatkan 10 pennin kolikoilla. Bussikuski katsoi suu auki kun lättäsin pienen muovipussillisen kolikoita tiskiin. Tuumasin että “siinä pitäs olla 25 markkaa”. Kuski katso silmiin ja kysy “pitäis olla?”. Totesin että “siinä ON 25 markkaa” niin kuski rupes nauraan, otti rahat ja anto lipun.

 8. Miia Kirjoittaa:

  Tämä tuntuu olevan busseissa tuttu ilmiö, myös allekirjoittaneen kohdalla: 10-senttisiä tiskiin iskiessä kysytään, onko isompaa rahaa ja jos kaivat kahdenkympin setelin esiin, ei seteliä oteta vastaan ja saat kävellä. Kun mikään ei enää kelpaa… :-/

 9. a Kirjoittaa:

  tuli vaan mieleen että pakkohan sinne bussiin on kelvata edes 20 snt kolikko kerta 2,70 maksaa, meinaa eihän sitä muutan voi maksaa tasarahaa ollenkaan!:) Ja aivan MAHTAVA sarjisblogi!!!!!:))

 10. Iiriva Kirjoittaa:

  Ihan perus, kassalla kun istun työkseni. 😀 Jostain kumman syystä mummelit maksavat joko kolikoilla, joita kaivetaan esiin minuuttitolkulla, tai sitten ostetaan se yksi kahvipaketti ja maksetaan 50- tai 100€-setelillä. Joskus mietin, että osaako vanhukset nostaa kakskymppisiä ollenkaan kun näin isoja seteleitä tuntuu olevan joka kerta? Mutta silti aina jossain vaiheessa työpäivää toivoisi jonkun kolikkomummon tulevan maksamaan hiluillaan jotta saisi pientä vaihtorahaa… 😀

 11. Melli Kirjoittaa:

  Aivan ihana, mutta näinhän se menee. :d

  Itse kerran kun olin lähtemässä opiskelupaikastani viikonlopuksi kotiin, jouduin käyttämään ensin toista bussia jotta pääsen kaupungin keskustaan ja sieltä sitten jatkamaan pitkänmatkan bussilla kotikaupunkiin. Noh, ennen koululta keskustaan päin lähtöä tyhjensin possuni ja laskin että kun otan kaikki kolikot possusta mukaan niin minulle jää itselleni 20senttiä jäljelle ja loput tulee kuskille. Matkan hinta oli jotain vähän päälle 3€. Siinä sitten bussin kyytiin noustessa tokaisin vain kuskille että “kädet alle” ja lapois hirveän kourallisen pikkukolikoita kuskille kouraan. Kuskin katsottua minua epäuskoisesti, sanoin “odota” ja kaivoin loput kolikot lompakosta ja jätin itselleni ne 20senttiä. Kuskin katsellessa silmät pyöreinä minua sanoin vain pokkana “siinä on sitten tasan”. Ei alkanut laskemaan, pudotti kaikki kolikot laukkuunsa ja tulosti kuitin. 😀

 12. katetsu Kirjoittaa:

  Mummo 😀 se vuaa o hauska veikko

 13. Tiina Kirjoittaa:

  Kaffipaketti ja kolome pussia kettukarkkeja 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Piironginlaatikko

Mummo arvostaa

Kyttääjät

Realistisempi kyttääjälaskuri
alkaen 18.6.2010

wordpress stats plugin